2012. május 18., péntek

Pilinszky:Apokrif a POSZT Off programjában

Boglári Tamás közbenjárásának köszönhetően a Parti Galéria befogadja Pilinszky: Apokrif előadásunkat. Vagyis 2012. június 8-án, este nyolctól Pécsen játszunk a POSZT alatt. A díszlet felépült, jelmezek megvannak, lassan ráfutunk a főpróbahétre. Köszönjük a pécsiek segítségét!

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Az élet nagy élményei ezekből a mozaikokból épülnek fel, s aztán egy szép napon rádöbbenünk, hogy azért máshol is szükség lett volna ránk, mert én bizony nagyon régen láttam a saját lányom emiatt az előadás miatt...

    VálaszTörlés
  2. Reméljük, egyszer oda is eljutunk, most heves készülődés van, néhány pesti fellépés, aztán nyakunkba vesszük végre a világot.

    VálaszTörlés
  3. Én annyira nem örülök, hogy még boldogabb legyek... Ha néha hazakülditek Zsófiát, elnézem eme hibát, mert egészen biztosan nagyon jó dolgokat hoztok létre!
    És Zsófi simán tud Nektek ide egy jobb hátteret varázsolni! Egyedibb lehetne a honlap dizájn! Bocs, de azért az egyediség jó, ha mindenütt megjelenik... Az is lehet, hogy nem. Fő a szkepticizmus!
    No, Pilinszkyt nagyon szeretem. az egyik abszolút kedvencem, de érdekes módon a Fabula, az Ének a kőszívű királyról és a hasonló művei nyűgöznek le legjobban...
    Ha egyszer nem éppen az áram ráz meg, vagy nem lyukasztgatják a hasam, megnézem az előadást, mert nagyon is izgat...

    VálaszTörlés
  4. Lesz előadás Debrecenben! Előbb-utóbb, de inkább előbb biztosan! Rajta vagyunk! Mielőtt világgá mennénk :) Honlap dizájn is jó lenne, készülődik is valami, de a segítség is elkél majd... köszönet és üdvözlet a premier után

    VálaszTörlés
  5. A premier után nagyon sok minden történt még, s nagyon szívesen segítek a dizájnban, ha kell. Csak adni kellene egy admin jogosultságot! A bloggerbe is nagyon sok minden belefér.

    VálaszTörlés